Sunday, July 31, 2011

Ramadhan


wooott wooott, weyh cintakuuu, lama tak update blog kan kan kan. heee
yeahhh, mencari ketenangan utk beberapa hri yg tak update ni. :)
percaya? hahaha , tkda maknanya aihh, aku bkn business punya org nak stress bagai lah.

yeahh , baru habes melenguhkan kaki, merayap sana sini pergi shopping raya with my sisters and broo anddd ayah chu saya :D
kakak suda kerja weyh, tiba masa dia belanja adik adik comel manja cute dia 3 org ni shopping. heee
tkda mood sgt nak shopping tadi, so, just dapat sehelai kemeja POLKA. alooo comel.
POLKA? yes , my febrett. heeee
and now , padini tgh sale kan. so, masuk situ jap, mata terpandang kasut comellll, mcm supra sikit ahh, nak beli tapi malas , so letak jelah balik . hee

and baru teringat,  hari ni last day Umat Islam lunch kan? haha , lepas ni , no more lunch lunch dah kan.
yeahhh , bulan Ramadhan kembali.....
mak cik mak cik yg amik tempahan dah mula menyampah tgk kain berlambak lambak yg org hantar utk pakai masa raya.
makin byk sale dkat mall.

haihhh , dah tak saboo nak raya ni, heee
jap jap, ehh ehh , puasa pun baru nak start , dah kecoh mak jemah dah nak raya aihh , haha

abah abah.. kalau bole raya tahun ni Ika nak baju kurung warna purple okay? heee



No comments:

Post a Comment