Wednesday, December 14, 2011


Hello world. 
Come baby , lets huggggggg ! *i hug u erat erat kay ? hewhew

So people , i still tak brapa sihat#cough while buat punya paling comel ;p #
yeahh , skrng susah nak tido lena. Dua dua hidung tersumbat , bayangkan kena bernafas guna mulut je tau , bibir pun kering. nasib baik ada Breathe Right , bole lah mengembangkan sikit hidung ni -..-  haha
knw wht , aku rasa cm nak je letak straw dlm lubang hidung aku ni kasi besoo sikit. urghhhh !
Tekak ni pun cm ada ura ura nak batuk ni, haiyaaa. Mlas nya nak batuk :/  ehh ehh , bole pulak nak malas malas -,- haha  see ? asyik sakit itu sakit ini , tu lahh tknk makan sayur and minum air masak lagi , kan dah slalu sakit ! uhhh , pity meeeeeee . uhukzzzz :'(

hmm , abaikan je kisah duka seribu kali duka aku tu , tralalalaalallaa.....

ehemzzz , semalam kak farah and Ika masuk dapur. wahhh , siapakah gerangan ika tu ? saya ke ? ehh saya ? wahhhh saya ? SAYA ? bhahahaha , yeahh saya :)#muka paling suci :p
plan nak masak nacik gowengsss, hehe
Actually dia je yg masak , aku just tlg sekadar yg mampu ,hewhew
Aku masukkan cili burung dlm blender je. and aku kutip semua cili yg warna merah sbb aku rasa tu yg lawa    
--'
keetukkkkkk ketnggggg ketukkkkkkk ketangggggggg
tadaadaadaaaa , siap pun nacik gowengs kite hasil chef Farah dari masterchef malaysia yg terkeluar paling awal tu. bhahahaha
org kata , masak dgn sepenuh kasih syg ye adik adik , baru masakan kite enak dimakan, cehhh cehhh. FAKTA OKENGGG !

Sesuap masuk ke mlut aku , hmmm , rasa nak menangis ! hewwwwwhewwwwhewww
pedas weyh ! >_______<  ktrng makan bertiga je . Kak Inaz dgn Kak Farah. 
Aku pun confused , aku tgk cerita sedih ka tgh makan ni --' hihi
Dlm pukul 1 lebih kut Afiq balik , dia nak rasa nacik gowengs special tu. Aku kata better jgn sbb pedas plus dia pun tk bole makan pdas sgt , nnti satu kepala dia gatal gatal and klau dia garu apa pun tk terasa sbb pasal dia punya operation dia dulu tu. Kay , back to our story.
dia kata tkpa sbb dia lapar sgt. Lepas dia makan tu , dia termenung jap. Aku tanya dah kenapa dgn dia, dia kata pedas sgt. hahaha. aku dah ckap tadi kan ;)

Seriously , pedas yg teramat lah sgt ! Air yg dlm peti air and tk sempat sejuk lagi tu pun aku main amik je. habes 1 botol besar tu aku minum. 
Lepas tu , hmmm.... jgn ckap lerr , ke tandas je lah tempat aku. hihi


No comments:

Post a Comment