Tuesday, April 12, 2011

Myra Azhar


hye people ...... :)
memperkenalkan , ini Myra Azhar , orang yg aku gila tak suka sbb rapat gila dgn Ex bf aku :)
And bila pk pk balik , heyyyy , dy kawan je pun and dy pun dah ada bf yg syg gila dkt dy :)

itu semua cerita lamaaaaaaa ....

sekarang , sejak aku break dgn si dia , Myra Azhar yg byk gila bagi semangat dkt aku supaya lupakan orang yg buat hati kita hancur robek berdarah and bernanah :)
and sekarang , aku dah kuat utk terima semuanya .. yeahhhhh , semuanya yg berlaku adalah takdir Tuhan kan , and semua yg berlaku ada hikmah disebaliknya :)

kita hanya mampu merancang dan semuanya telah pun disusun atur oleh Tuhan and sudah tertulis bahawa aku bkn lah utk adika dan adika bkn lah utk aku :)

And ada jgk rasa malu dgn Myra Azhar ini sbb orang yg aku tak suka inilah yg byk bg semangat kt aku utk trus bertahan dan keluar dari kesedihan :)

hey Myra , terima kasih utk segalanya dan sorry sbb aku benci kau dulu , sorry jgk utk mini sbb benci gila dkt gf dy sorang ny :)

And sekarang , saya dah tak sedih dan sudah mulakan hidup baru yg ceria :)


No comments:

Post a Comment